Get Adobe Flash player

Emil Olsson

Den 30/1 -08..
Det Tyngsta dagen i mitt liv. Min son Emil fick troligtvis  hjärtstopp i sömnen. Men vet vi inte än förrän obduktionen på rättsmedicinska i uppsala har skett och de har fått svar på vad som igentligen var den verkliga anledningen till varför hans  hjärta i hans lilla kropp inte orkade kämpa mera.  Han somnade in den 30 januari 2008 endast 18 ½  mån gammal.

Han har gått i och ur förkylningar och inte blivit riktigt frisk någon gång. Han hade järnbrist, förkylnings astma och var infektions- känslig. Jag räknade aldrig förkylningarna men det blev många under han korta liv, var av en visade sig vara en halsfluss till lika. Han hade haft en lungiflammation i november och magsjuk i december innan jul. Det tog ett bra tag innan han kom i kapp i varje fall så såg det ut så.

Han har haft det jättesvårt att gå upp i vikt pga av alla infektioner har gick i och under hela sitt liv.  Han hade i tisdags den 29 januari kommer över 10 kilos gränsen och det gjorde mig glad och lycklig. Blodvärdet hade börja ta sig och gick sakta uppåt. Men det försvårades av alla förkylningar och infektioner som kom och gick. Han var ofta snorig och febrig.

Men lyckan fick inte vara länge, det kom ett bakslag, han var lite förkyld och och trött i tisdags den 29 januari och onsdag den 30 januari. Jag la ner honom i sin säng och han somnade och sov. strax efter 16.00 så  tittade Johan till honom och han tittade upp och la sig ner på kudden igen....

Vid 17.00 tyckte jag att Emil sovit så länge så jag gick in för att väcka honom. Då hittar jag honom med ansiktet nere i täcket och livlös....Blå lila i färgen på läpparna och i ansiktet.  Ambulans ringdes och hjärt och lungräddning påbörjades av Johan. Jag blev helt hysterisk och bara sprang om kring. De försökte med hjälp av medicin återuppliva honom 6 gånger totalt under den tid det var här i hemmet, på väg till i ambulasen och på akuten utan resultat. 

18.15 dödsförklarade de honom. Min lille goa och enda son Emil Olsson.

Emil är saknade för all framtid och finns i allas hjärtan för all framtid.  Mamma lilla goa kille har somnat in för alltid. För evigt saknad av alla hans nära och kära...
Han föddes den 8 Juli 2006 och dog den 30 januari 2008..Livet är så orättvist!!!

Den 31/1 -08
Det hölls en minnesstund på dagis för våran lilla Emil. De hedra hans minne.

 

2009-03-05 21:14:45 : admin