Get Adobe Flash player

Om Emil Olsson

Här tänkte jag skriva om hur Emil var. Jag fyller på lite eftersom, det beror på hur mycket jag orkar skriva.

Emil var mitt fjärde barn och första pojk. Han föddes efter en igångsättning som tog 6 timmar med då bara 3 timmar med riktiga värkar kl 03.04 en varm sommar morgon i Juli, den 8 Juli 2006.  Man brukar säga kärt barn har många namn och stämmer verkligen i på Emil. Hans alla namn som han fick var: Olov William Emil Noah Hjert Olsson. Han var en lite sprallig kille med glimten i ögat. Han var den goast och mysigaste pojken som fanns. En grymt mammig pojk som älskade att mysa med mamma i fotöljen om kvällarna  med vällingflaskan.

Emil var oftast en glad och busig liten kille. Älskade och retas med systrarna och då speciellt Tyra. Han gick ofta runt med handväskor och då gärna mammas också. Trots att han hade sina stundtals långs sjukperioder så var han mest glad och ville vara med. Han utvecklade sin intelligens tidigt och kunde utan att man sa åt honom slänga skräp i papperskorgen i köket. Men han busade mycket och drog fram en hel del saker ut köksskåpet med alla skålar plastskålarna och tillbringare som fanns där.
 
Emil hade börjat se Johan som sin pappa och sa pappa till honom. Han sprang efter honom och skulle vara med där Johan var många gånger. Vi fick in rutiner på morgon innan dagis som om de rubbades så blev Emil förtvillad och la sig ner på golvet och skrek rakt ut.  Han fick varje morgon följa med Johan  ut och värma upp bilen och skrapa rutorna på morgonen så den blev varm innan vi skulle åka i väg. som det tyvärr blev många gånger då Emil var hemma och var sjuk ofta. Det märktes så tydligen att han såg upp till Johan.
 
Emil valde ibland att sova med Johan i stället för mig och det var en tydligt tecken på att han godkände Johans som en extra pappa. Det var så mysigt att se de ligga och sova tillsammans i sängen tätt i hop. Han ropa pappa vissa nätter och då var det bara Johan som fick komma för att ta upp honom. Det hann få så speciella band till varandra, band som många gånger bara återfinns hos biologiska föräldrar, Emil och Johan hade dem speciella banden, lillprinsen som delade mycket tillsammans med Johan och där bland födelsedagen den 8 juli.  
 

 

2009-03-05 21:15:50 : admin