Get Adobe Flash player

Begravningen

Här är dödsannonsen som publicerades den 7 februari  i Arbetarbladet. Den 8 februari satte Nävergården in en liten annons i Arbetarbladet också. Tack för att ni tänker på oss.

Minnesstund kommer att hållas efter begravningen och på den är det speciellt inbjudna som får komma. Det är uppåt 40 stycken som är i dagsläget är inbjudna. Begravningen var lugn, fin och Alla var där.

Det var den jobbigaste dagen hittills i mitt liv när jag skulle ta farväl till min älskade lilla son Emil. Det kändes så fel det bara kunde kännas. Tårarna forsade ner för mina kinder hela tiden. Alla var där och tog farväl av vår älskade Emil. Kistan var så liten och blommorna så många. Hela begravningsgudstjänsten gick i änglarnas tecken. Allt var så fint, under hela vår älskade Emils begravning.

Minnesstunden gick bra efteråt. De var fint att kunna minnas Emil bland andra nära och kära.  Man fick en stund för småprat och tankar kring det hela.

Jag vill tacka alla som ville komma och närvarade under Emils begravning både släkt, familj, vänner och dagis personal. Jag kommer att vara er evigt  tacksam att ni ville dela vår sorg och saknad efter vår älskade Emils bortgång.

 

 

I Arbetarbladet den 7 mars under familjenytt och då begravningar fanns denna text med: 
 
I Kanalkyrkan, Sandviken, hölls 29 februari begravningsgudstjänst för Emil Olsson. Officiant var Anders Ekman.
 

 

2009-05-24 12:15:06 : admin